AANVRAAGFORMULIER TESTTRAINING VOETBALSPEELTUIN

YR KV Mechelen Jeugdacademie

Spelen met roodgele kleuren. Passie & Strijd. Motivatie & Engagement.

KV Mechelen is een traditieclub met een warm hart en rijk verleden dat zich opmaakt voor de toekomst. Een Jeugdacademie met talenten die worden ontbolsterd onder professionele begeleiding. Elk jaar blijven onze scouts zoeken naar spelers die onze teams verder kunnen versterken.

Zichzelf komen aanbieden voor een testtraining heeft geen zin, tenzij je kind u6 of u5 is.  Die info vind je bij de rubriek Voetbalspeeltuin.

Oeps, ‘u5’ of ‘u6’ betekent ‘under 5 years’ of ‘under 6 years’, de leeftijd van het kind tijdens de heenronde van het van het voetbalseizoen. Als u6 is je kind met oudjaar dus niet ouder dan 5.

Voor toppertjes van 2012!
Kinderen die nu bij een andere club voetballen, maar met het oog op volgend seizoen eens willen ervaren hoe het er op KV Mechelen aan toe gaat, zijn van harte welkom op bepaalde trainingen. Gelieve onderstaand formulier in te vullen en wees welkom op de eerste training van woensdag 9 augustus 2017.

  • de spelers zijn min. 3 jaar oud (geboren 2012, 2013, 2014)
  • inschrijvingen vanaf 29 juli 2017 voor spelertjes lid van KVM afgelopen seizoen 2016-2017, kinderen van personeelsleden en broers/zussen van KVM-spelers
  • inschrijvingen vanaf 1 augustus 2017 voor nieuwe spelertjes

(*) zijn verplicht in te vullen velden

Naam (*)

Voornaam (*)

Straat en huisnr (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoon (bij voorkeur mobiel nummer) (*)

E-mail Contactpersoon (*)

Taal (meerdere selecties mogelijk) (*)

Geboortedatum tussen 1 jan 2012 - 31 dec 2014 (*)

Huidige club (*)

Waarom wil je deel uitmaken van onze club?

Vragen of opmerkingen

(bdh)