Terug 15 september 2021

SPORTVIBES VOETBALSPEELTUIN VOLZET, INSCHRIJVINGEN VOOR JANUARI 2022 GAAN VAN START IN DECEMBER

Vanwege het grote succes sluit deel 1 van de inschrijvingen voor de voetbalspeeltuin. Wil je in 2022 uw kind ook spelenderwijs zijn vaardigheden laten ontdekken op de terreinen van Yellow Red KV Mechelen? Dan kan je vanaf woensdag 15 december inschrijven voor de trainingssessies die starten in januari. SportVibes heeft een duidelijke missie. Ontdek deze hieronder.

DE ONTDEKKINGSFASE

De voetbalspeeltuin is bedoeld voor jongens en meisjes uit de kleuterklas (U4, U5 & U6 in voetbaltaal). Het doel is de kinderen spelenderwijs hun eigen vaardigheden en liefde voor de sport te leren ontdekken. We willen de spelertjes een veilige en uitdagende omgeving aanbieden waarin FUN centraal staat. Binnen deze speelse leervormen besteden we voornamelijk aandacht aan balgewenning en brede motorische ontwikkeling.

Onze coaches met expertise in ieders domein (Geert Vandezande, Rob Torfs & Gerd Van den Bossche) zullen deze trainingsmomenten verzorgen op de velden van de jeugdacademie KV Mechelen. De tweedelige workshop voor Sportouders zal verzorgd worden door Rachid Halimi, Hoofd Opleiding Onderbouw KV Mechelen. Het is een goede voorbereiding om nadien vanaf het eerste leerjaar (U7 in voetbaltaal) aan te sluiten bij een voetbalclub die past bij het niveau van de speler.

MEER INFO OVER DE VOETBALSPEELTUIN VAN JANUARI 2022?

mail naar sportvibes.voetbalspeeltuin@kvmechelenjeugd.be