Terug 9 augustus 2021

KV MECHELEN JEUGDACADEMIE ZOEKT NOG STEEDS GASTGEZINNEN VOOR JONGE VOETBALLERS: “EEN EER OM MEE TE BOUWEN AAN HUN WEG NAAR DE TOP”

Aangezien sommigen van onze spelers niet uit het Mechelse afkomstig zijn, zijn we als jeugdacademie op zoek naar gastgezinnen, die gedurende de schoolweek een warme thuis kunnen bieden aan enkele van onze spelers. Het spreekt voor zich dat jullie met zo’n engagement mee bouwen aan de professionele ontplooiing van deze jongens.

Wij zoeken gastgezinnen, die een oplossing kunnen bieden op maat van de noden van de speler, waar spelers maximaal kunnen verblijven van zondagavond tot vrijdagochtend. Maar het is perfect bespreekbaar om te opteren voor een ‘vast verblijf’ van 1 tot 4 dagen/nachten per week bij het gastgezin. Uiteraard houden we hierbij ook rekening met de mogelijkheden van het gastgezin zelf.

Gerd gaf naast Issa Kaboré ook Hassane Bandé onderdak, die andere talentvolle Burkinees die KV Mechelen voor dik acht miljoen euro verkocht aan Ajax.


Pleegmama Gerd met één van haar vorige huisgenoten: Hassane Bandé.

Voel je je aangesproken om als gastgezin één of meerdere spelers te verwelkomen, aarzel dan niet om contact te nemen met Joris Arnauts  (joris.arnauts@kvmechelenjeugd.be).

Wij voorzien voor elke ernstige kandidatuur een gesprek met de verantwoordelijken van de jeugdacademie. Vanzelfsprekend vindt er in een volgende fase een gesprek met de speler, zijn ouders en het kandidaat gastgezin plaats om te kijken of er een goede “match” is tussen alle partijen. Vanzelfsprekend zal er permanent een nauw overleg zijn tussen de jeugdacademie, de spelers en zijn ouders en het gastgezin om erover te waken dat dit een succesverhaal is voor alle partijen.

 

Alvast dank voor jullie engagement,

KV Mechelen Jeugdacademie