Terug 5 juli 2021

ZOMERSTAGE 2021 AFGETRAPT

Onze jaarlijkse zomerstage op de jeugdvelden van YR KV Mechelen is van start gegaan! Een hondertal jongens en meisjes geven deze en volgende week opnieuw het beste van zichzelf. 

Onder begeleiding van onze elite jeugdtrainers werd de jaarlijkse zomerstage afgetrapt. De spelertjes kregen ’s morgens hun KV-kledijpakket. Nadien kon de stage pas echt beginnen! Leerrijke oefenvormen en wedstrijdjes vol spelplezier werden al snel een feit. ’s Middags kreeg men een gezonde maaltijd voorgeschoteld, zodat iedereen er in de namiddag opnieuw tegenaan kon. Leuk weetje: enkele van onze beloften spelers hebben zich geëngageerd om eens mee te draaien als coach. Leuk voor de allerkleinsten om met deze jongens in contact te komen. Daarnaast ook positief voor de persoonlijke ontwikkeling van onze jongens.

Op naar morgen!