Terug 15 december 2020

DEEL 2 VAN DE SPORTVIBES VOETBALSPEELTUIN GAAT VAN START IN 2021

Op 31 januari zal onze Mechelse voetbalspeeltuin opnieuw van start gaan voor kinderen geboren in 2015, 2016 en 2017. Deze voetbalspeeltuin wordt georganiseerd door SportVibes en zal plaatsvinden op de jeugdacademie van Yellow Red KV Mechelen. SportVibes heeft een duidelijke missie. Ontdek deze hieronder en reserveer nu alvast je plaats in de Mechelse voetbalspeeltuin voor januari 2021.

DE ONTDEKKINGSFASE

De voetbalspeeltuin is bedoeld voor jongens en meisjes uit de kleuterklas (U4, U5 & U6 in voetbaltaal). Het doel is de kinderen spelenderwijs hun eigen vaardigheden en liefde voor de sport te leren ontdekken. We willen de spelertjes een veilige en uitdagende omgeving aanbieden waarin FUN centraal staat. Binnen deze speelse leervormen besteden we voornamelijk aandacht aan balgewenning en brede motorische ontwikkeling.

Deze voetbalspeeltuin wordt georganiseerd door Sportvibes o.l.v. Rachid Halimi, in samenwerking met de jeugdacademie van KV Mechelen. De trainingen zullen dan ook steeds plaatsvinden op de jeugdacademie.

Het is de ideale voorbereiding om nadien, vanaf het eerste leerjaar (U7 in voetbaltaal), aan te sluiten bij een voetbalclub die past bij het niveau van de speler.

INFO

Waar?

Jeugdacademie YR KV Mechelen, Liersesteenweg 206, 2800 Mechelen.
Bij winterse omstandigheden duiken we zelfs de sporthal in.

Wanneer?

Start op 31 januari 2021 – Einde op 25 april 2021.
Elke zondagnamiddag. In totaal 13 zondagen.

Start kids met geboortejaar 2016 & 2017: 13u30 – 14u30
Start kids met geboortejaar 2015: 15u00 – 16u00

Inschrijvingsgeld?

€175 voor 13 trainingsmomenten + t-shirt.
2 workshops voor sportouders “Samen Ontwikkelen” inbegrepen

De plaatsen zijn beperkt om een veilige omgeving te kunnen garanderen.
Na de inschrijving krijg je een uitnodiging tot betaling met alle nodige info (kalender, benodigdheden, communicatie, …)