Terug 6 oktober 2020

SPORTVIBES VOETBALSPEELTUIN VOLZET, INSCHRIJVINGEN VOOR JANUARI 2021 GAAN VAN START IN DECEMBER

Vanwege het grote succes sluit deel 1 van de inschrijvingen voor de voetbalspeeltuin. Wil je in 2021 uw kind ook spelenderwijs zijn vaardigheden laten ontdekken op de terreinen van Yellow Red KV Mechelen? Dan kan je vanaf zondag 13 december inschrijven voor de trainingssessies die starten in januari. SportVibes heeft een duidelijke missie. Ontdek deze hieronder.

DE ONTDEKKINGSFASE

De voetbalspeeltuin is bedoeld voor jongens en meisjes uit de tweede & derde kleuterklas (U5 & U6 in voetbaltaal). Het doel is de kinderen spelenderwijs hun eigen vaardigheden en liefde voor de sport te leren ontdekken. We willen de spelertjes een veilige en uitdagende omgeving aanbieden waarin FUN centraal staat. Binnen deze speelse leervormen besteden we voornamelijk aandacht aan balgewenning en brede motorische ontwikkeling.

Deze voetbalspeeltuin wordt georganiseerd door Sportvibes o.l.v. Rachid Halimi, in samenwerking met de jeugdacademie van KV Mechelen. De trainingen zullen dan ook steeds plaatsvinden op de jeugdacademie.

Het is de ideale voorbereiding om nadien, vanaf het eerste leerjaar (U7 in voetbaltaal), aan te sluiten bij een voetbalclub die past bij het niveau van de speler.

MEER INFO OVER DE VOETBALSPEELTUIN VAN JANUARI 2021?

mail naar sportvibes.voetbalspeeltuin@kvmechelenjeugd.be