Terug 2 oktober 2020

BELOFTEN KRC GENK – BELOFTEN KV MECHELEN: MALINWA MIST EFFICIËNTIE VOOR DOEL

WEDSTRIJDVERSLAG

Na drie punten op zes wedstrijden zakten onze beloften af naar de Luminus Arena in Genk. De leider in het klassement had nog geen enkele keer verloren. Yannick Thoelen, die nogmaals de 90 minuten zou volmaken, stond opnieuw in doel.

Over het algemeen waren de Limburgers gedurende de hele wedstrijd de betere ploeg op het veld. Toch wist KV evenveel kansen af te dwingen dan de Limburgers. Maar onze beloften misten efficiëntie voor doel. Genk daarentegen wist hun kansen wel te benutten. Na 90 minuten stond de 3-0 eindstand op het bord na drie doelpunten van aanvaller Andras Németh. T1 Van Tongelen na de gevleide nederlaag: “Ik heb de jongens de simpele vraag gesteld: hoe win je een wedstrijd? Het antwoord is heel simpel. Je moet één keer meer scoren dan de tegenstander. Als we voor doel komen en de kansen niet kunnen afmaken, dan moet de verdediging georganiseerd staan of je verliest de wedstrijd. We blijven hier op hameren en trachten het roer om te gooien volgende week tegen Eupen.”

WEDSTRIJDINFO

Opstelling KV Mechelen: Thoelen, Coveliers (45′ Symons), Mayanga (61′ Boudry), Breugelamans (75′ Kotsopoulos), Bony, Voet, Dassy, Van den Eynden, Van Keilegom (61′ Houttequiet, Lion, Dailly.
Bleven op de bank: Mergeay, Davis, Paeshuyse.

Opstelling KRC Genk: Leysen, Geusens (83′ Balouk), Limbombe (75′ Abid), Bahadir, Adewoye, Didden, Leliendal, Sierra-Cappelletti, Cuypers, Dwomoh, Németh (83′ Leveh)
Bleven op de bank: Chambaere, Rommens, Coomans, Lemmens.

Doelpunten: 1-0 Andras Németh, 2-0 Andras Németh, 3-0 Andras Németh

Gele kaarten: Van den Eynden (15′)

Rode kaarten: /