Terug 29 augustus 2020

MET TROTS WORDT HET NIEUWE KUNSTGRASVELD INGEHULDIGD DOOR DE MECHELSE BURGEMEESTER

Hoog bezoek vandaag op ‘de Kleine Malinwa’. Niemand minder dan de Mechelse Burgemeester kwam in hoogst eigen persoon langs om ons nieuwe kunstgrasveld in te huldigen. 

Dirk Beullens, Voorzitter van onze Jeugdacademie, aan het woord: “Het was zeer aangenaam om de Burgemeester van Mechelen hier bij ons te hebben. Samen met de Schepenen van Financiën en Sport en de Afvaardiging van de Sportdienst van de stad Mechelen hebben we een ‘corona tour’ gedaan op onze jeugdacademie, om te laten zien hoe onze organisatie georganiseerd is. Daarnaast is het voor onze Academie een hele eer dat de Burgemeester de aftrap heeft gegeven voor de eerste wedstrijd op het nieuwe kunstgrasveld. Onze U13 Elite mocht de spits afbijten tegen OHL.”

“De gezamenlijke groepsfoto is er eentje om in te kaderen. Graag willen wij onze partners Sportinfrabouw en Stad Mechelen bedanken voor de uitstekende samenwerking. Het nieuwe kunstgrasveld is een volgende stap in de professionalisering van onze Academie. Achter de schermen zijn we volop bezig met een nieuwe branding voor de jeugd. Deze zal binnenkort zichtbaar zijn op onze accommodatie. Ook online zullen er heel wat zaken veranderen. Iets om naar uit te kijken.” vertelt Joris Arnauts, Operationeel Verantwoordelijke van de Jeugdacademie.