Terug 14 augustus 2020

SportVibes brengt de voetbalspeeltuin terug tot leven op de jeugdacademie van Yellow Red KV Mechelen

Op 6 september 2020 zal onze Mechelse voetbalspeeltuin van start gaan voor kinderen geboren in 2015 en 2016. Deze voetbalspeeltuin wordt georganiseerd door SportVibes en zal plaatsvinden op de jeugdacademie van Yellow Red KV Mechelen. SportVibes heeft een duidelijke missie. Ontdek deze hieronder en reserveer nu alvast je plaats in de Mechelse voetbalspeeltuin.

DE ONTDEKKINGSFASE

De voetbalspeeltuin is bedoeld voor jongens en meisjes uit de tweede & derde kleuterklas (U5 & U6 in voetbaltaal). Het doel is de kinderen spelenderwijs hun eigen vaardigheden en liefde voor de sport te leren ontdekken. We willen de spelertjes een veilige en uitdagende omgeving aanbieden waarin FUN centraal staat. Binnen deze speelse leervormen besteden we voornamelijk aandacht aan balgewenning en brede motorische ontwikkeling.

Deze voetbalspeeltuin wordt georganiseerd door Sportvibes o.l.v. Rachid Halimi, in samenwerking met de jeugdacademie van KV Mechelen. De trainingen zullen dan ook steeds plaatsvinden op de jeugdacademie.

Het is de ideale voorbereiding om nadien, vanaf het eerste leerjaar (U7 in voetbaltaal), aan te sluiten bij een voetbalclub die past bij het niveau van de speler.

 

INFO

Waar?

Jeugdacademie YR KV Mechelen, Liersesteenweg 206, 2800 Mechelen.
Bij winterse omstandigheden duiken we zelfs de sporthal in.

Wanneer?

Elke zondagnamiddag, te starten op zondag 6 september 2020 t.e.m. zondag 13 december 2020 (met uitzondering van 1 november & 8 november).
U5 heeft keuze uit de volgende uren: 13u00 – 14u00 of 15u30 – 16u30
U6
heeft keuze uit de volgende uren: 14u15 – 15u15 of 16u45 – 17u45

Inschrijvingsgeld?

€175 voor 13 trainingsmomenten + t-shirt.
2 workshops voor sportouders “Samen Ontwikkelen” inbegrepen

 

Inschrijven kan alleen via onderstaande inschrijvingsformulier. De plaatsen zijn beperkt om een veilige omgeving te kunnen garanderen.
Na de inschrijving krijg je een uitnodiging tot betaling met alle nodige info (kalender, benodigdheden, communicatie, …)