Terug 16 maart 2020

KRC GENK – KVM 5-1 02/03/2020

De eerste doelpoging kwam op naam van Bosiers maar zijn schot miste de nodige richting.

Daarna hadden we alles goed onder controle tot dat er meerdere principe fouten achter elkaar werden maakten en Genk dit genadeloos afstrafte.

Niet veel later kwamen we goed weg toen een Genkse aanvaller de bal te ver van zijn voet liet springen en iets later moest Bouzian ook nog een gekraakt schot oprapen.

Daarna schoot Symons een bal binnen het bereik van de Genkse doelman en Quadflieg een bal buiten het doelkader.

Bouzain moest nog eens een bal voor de doellijn keren en een verloren voorzet spatte uiteen op de deklat.

Quadflieg had ons op het halfuur gelijk kunnen brengen maar zijn poging van op korte afstand geraakte niet voorbij de doelman.

Bouzian moest gevat meespelen maar net voor de rust incasseerden we een tweede tegentreffer na enkele collectieve fouten.

Na de rust vuurde Van Den Eynden een afstandspegel af die net iets te hoog gericht was en Genk scoorde een derde keer na slecht verdedigen van ons in de 16m.

Van Keilegom zijn schot werd tegen de deklat getikt en verdween in hoekschop en zijn volgde poging stranden op de doelman maar toen hij een indraaiende voorzet verstuurde tikte Breugelmans de bal binnen.

We bleven geloof tonen maar bij de laatste pas ontbrak het ons steeds weer aan kwaliteit.

Een nieuw mistasten besliste de wedstrijd helemaal en de laatste treffer is er eentje voor de statistieken.

Doelpunten: 14’ 1-0, 42’ 2-0, 55’ 3-0, 68’ Breugelmans 3-1, 82’ 4-1, 86’ 5-1                                                                                                                   .

Opstelling: Bouzian, Paeshuyse (67’ Massaki), Davis, Dassy, Breugelmans, Van Den Eynden (57’ Hadj M’Hend), Coveliers, Bosiers (78’ Kotsopoulos), Symons, Van Keilegom en Quadflieg (57’ Mayanga)