Terug 2 mei 2019

Wedstrijdverslag Beloften: SK Lommel – YR KV Mechelen 2-0

SK Lommel – YR KV Mechelen 2-0

22/04/2019

 

Op paasmaandag trokken we naar Lommel met als eerste doelstelling de wedstrijd winnend af te sluiten.

Het terrein was lange tijd onbereikbaar door een loopwedstrijd zodat we laattijdig aankwamen en toen de opwarming beëindigd was bleken er geen scheidsrechters te zijn.  Uiteindelijk begonnen we de wedstrijd een uur later dan voorzien wat uiteraard niet ideaal was.

Meer dan uitvluchten genoeg om het resultaat te verbloemen maar de eerlijkheid gebied te zeggen dat de tegenstander de overwinning verdiende; we toonden nooit de juiste drive,  haalden ook nooit het gewenste niveau, te veel spelers presteerden ondermaats.

De 0-0 ruststand was al onwezenlijk vermits we de defensieve flaters opstapelden.   We konden enkel hopen op beterschap na de rust maar dat gebeurde niet: Trova beging al direct zijn zoveelste flater en deze keer betaalden we dat cash.

Van herstel was nooit sprake vermits we ook nu weer geen enkele open scoringskans creëerden.

Enkel een kopbal van Augustijns die rakelings langs de paal vloog, een schot van Bosiers dat naast vloog, De Bie die hem dat nadeed en Zeoual die in de armen van de doelman schoot is het vermelden waard.

De tweede tegentreffer op het einde is er eentje voor de statistieken.

Al maanden stellen we bepaalde zaken vast waardoor elke wedstrijd een niet te onderschatten opdracht is indien het niet loopt zoals gewenst.

 

Doelpunten: 46’ 1-0, 85’ 2-0

Opstelling: Valkenaers, Paeshuyse, Trova (46’ Kaya), Augustijns, Boudry, De Bie, Zeroual, Coveliers (62’ Savic), Van Keilegom, Vranckx (55’ Maesen) en Bosiers

(Steve Van Tongelen/Barend De hont)