Terug 28 juli 2016

Talentendagen voor kinderen van 2011

Update 3 augustus 16

VOETBALSPEELTUIN REEDS VOLZET!!

Kinderen, geboren in 2011, blijven echter welkom geheten elke zondagvoormiddag op onze talentendagen.
Gelieve een maitlje te sturen naar gerd@voetbalhuiswerk.be om het uur en de plaats te kennen.
————————————————–

Alle kinderen die geboren zijn in 2011 (oudste kleuters) zijn van harte welkom op de talentendagen die KV Mechelen vanaf nu tot oktober elke zondagvoormiddag organiseert. Zelfs als je zoon maar één keer kan komen of reeds bij een andere club speelt, is hij welkom.

Wij pakken dit zeer kindvriendelijk aan. De ouders blijven steeds in de onmiddellijke nabijheid van hun kind.

Voor info over de trainingsuren van deze talentendagen, gelieve Gerd Van den Bossche te contacteren via dit e-mailadres: gerd@voetbalhuiswerk.be.

Voetbalspeeltuin en wedstrijdploegen

Als je zoon nog een kleuter is en op KV Mechelen wil voetballen, dan moet je hem beslist inschrijven in de voetbalspeeltuin!
Deze is voor kinderen van 2011 en 2012 (en toppers van 2013).

Als je kind lid is van de voetbalspeeltuin en geboren is in 2011, dan kunnen er in oktober twee dingen gebeuren: ofwel blijft je zoon in de voetbalspeeltuin (sessies op woensdag voor jongens van 2012 en de jongens van 2011 die in oktober op voetbalvlak het minst ver staan), ofwel wordt hij door de trainers gevraagd (ouders mogen dus weigeren) om lid te worden van de drie ‘wedstrijdploegen’ (de 21 kinderen die volgens de trainers het meest rijp zijn om al wat meer te voetballen, namelijk training op woensdag en zondag met een wedstrijd op zaterdag. Deze 21 kinderen worden zowel geselecteerd uit de groep van de voetbalspeeltuin als uit de groep jongens die we leren kennen via de talentendagen.

Het aantal plaatsen in de voetbalspeeltuin is beperkt tot ca. 40 kinderen. Wie snel wil zijn, kan vanaf 1 augustus trainer Geert Vandezande contacteren via dit e-mailadres: trainerGeert@hotmail.com.

Op het einde van het seizoen wordt geen enkel lid van de voetbalspeeltuin doorgestuurd. Iedereen van 2011 (u6) mag volgend jaar doorschuiven naar één van de u7 ploegen (er zijn drie niveaus) als speler van KV Mechelen.

De prijs

  • je kind mag één keer gratis meetrainen om te zien of het wel bevalt
  • de prijs bedraagt op jaarbasis € 260 met inbegrip van een Select-bal en een T-shirt van KV Mechelen. Ouders die halfjaarlijks wensen te betalen: € 160/half jaar (met bal en T-shirt)
  • uw mutualiteit betaalt minstens € 15 terug van dit lidgeld
  • Het bedrag mag overschreven worden, met verplichte vermelding van naam, voornaam, adres, speler/team (bvb u6)/2016-2017: BE63 0689 0409 6308.

Uitbreiding (vrijblijvend)

  • voor € 425 kan je over een volledig kledijpakket beschikken (training, short, polo, uitgangstraining, bal, …) (kleinste maat is evenwel 116)
  • wanneer uw kind geselecteerd wordt voor de wedstrijdploegen en u aanvaardt deze selectie, wordt het basisbedrag verhoogd en gelijkgesteld met het lidgeld van de jeugdspelers (kledijpakket inbegrepen).

(bdh)