Terug 6 februari 2020

AANKONDIGING SEIZOEN 2020 – 2021

Beste Ouders, KVM Supporters, Sympathisanten,

Vanaf dit seizoen hebben we bij KV Mechelen ook ingezet op onze provinciale werking. Het potential traject dat geleid wordt door Rachid Halimi, is een groot succes. Rachid is nu verantwoordelijk voor alle potential teams tem U12. Dit gaan we uitbreiden voor volgend seizoen tot en met de U13 ploeg. Binnen dit traject word er gewerkt met spelers die na de motorische volmaking de juiste stappen intern of extern kunnen zetten.

Ook de U15 en U17 provinciale ploegen willen we nu nog beter gaan begeleiden binnen het project ‘Postformatie – The way up’ Daarom investeren we als club in een hoofd opleidingen voor deze 2 ploegen.

Na enkele gesprekken, heeft de club besloten om deze functie toe te vertrouwen aan Nordin Himi. Himi krijgt als taak om de lijn van Rachid door te trekken in seizoen ’20 – ’21 en nauwer te gaan samenwerken met het hoofd opleidingen van de elite zuil. Het doel is dat de spelers in deze leeftijdscategorieën een opleiding op maat krijgen binnen de algemene sportieve visie van de club.

Daarnaast zal Himi ook instaan voor de oriëntatie van de U17 spelers die uiteindelijk na hun opleiding de club moeten verlaten. De bedoeling is dat de spelers naar het juiste niveau begeleid worden en bij voorkeur bij een club uit ons samenwerkingsproject HANDS terechtkomen.

We wensen Himi en Rachid heel veel succes toe!

Mvg,

ODTH vzw Jeugdacademie Yellow-Red KV Mechelen Jeugdbestuur