Terug 17 januari 2020

COMPETITIEWEDSTRIJD STVV – KVM 0-3 16/12/2019

We wisten dat we scherp aan deze wedstrijd moesten beginnen en dat deden we ook.

Het balbezit was voor ons en we dreigde al vrij snel maar Bossiers schoot een vrije schietkans op de doelman van op de rand van de kleine backlijn en even later geraakte ook Van Keilegom niet voorbij de doelman na een assist van Coveliers.

Een voorzet van Kabore werd naast gekopt door Bosiers en zo bleef de verlossende treffer uit.

STVV toonde zich een eerste keer met een kopbal die hoog over het doel verdween.

Toen een afgeblokt schot van Vranckx voor de voeten van Van Keilegom viel pakte deze de bal perfect mee om hem dan feilloos in het hoekje te deponeren.

Daarna kwam STVV meer opzetten zonder doelgevaar te creëren en schoot Van Keilegom nog een bal in de handen van de doelman.

Bouzian moest daarna een eerste keer tussen komen om een tegendoelpunt te vermijden na een snel uitgevoerde tegenaanval van STVV.

Zeroual en Coveliers schoten daarna nog een bal van buiten de 16m binnen het bereik van de doelman en zo bereikten we met een geringe voorsprong de rust.

Van Keilegom verdubbelde vrij snel na de rust de score door een bal van op afstand tegen de touwen te schieten.

Coveliers was minder nauwkeurig en besloot centraal op de doelman.

STVV toonde zich nog eens gevaarlijk met een rechtstreeks getrapte vrije trap door Bouzian in hoekschop verwerkt en Kabore besloot voor ons rakelings naast.

Toen Van Keilegom in zijn dribbel voorbij de doelman ten val werd gebarcht ging de bal logischerwijs op de stip.

Bosiers klaarde de klus en bracht de score op 0-3.

Daarna speelden we te nonchalant en vergaten we af en toe de organisatie waardoor STVV vrij snel had kunnen tegen scoren maar Bouzian bracht redding met een beenveeg en pareerde daarna een vrije trap.

Doelpunten: 18’ 0-1 Van Keilegom A, 51’ 0-2 Van Keilegom A, 76’ 0-3 Bosiers

Opstelling: Bouzian, Kabore (80’Lion), Trova, De Bie, Van Hoorenbeeck, Vranckx, Zeroual, Bosiers, Kotsopoulos (80’Boudry), Coveliers (82’ Van Keilegom X) en Van Keilegom A