Terug 26 december 2019

Aankondiging nieuw Partnership tussen KV Mechelen Jeugdacademie en JOHAN SPORTS!

“Benieuwd naar de statistieken van de jeugdspelers van KV Mechelen?”

Vanaf januari 2020 gaat JOHAN Sports alle jeugdspelers van de U15, U16 en U18 meten aan de hand van GPS technologie.

Het Nederlandse data analyse bedrijf JOHAN Sports begeleidt verschillende voetbalteams (amateurteams tot professionele clubs) met het optimaliseren van de fitheid en reduceren van blessures. Omdat de ene speler meer rijp is dan de andere speler, is een aangepast trainingsprogramma noodzakelijk. Het gebruiksvriendelijke analysesysteem helpt trainers om eenvoudig het trainingsschema/periodisering aan te passen voor het team of individueel per speler/positie. Wil je meer weten over deze technologie van JOHAN Sports en hoe jouw club hiervan kan profiteren? Ga naar de website https://www.johan-sports.com/ en neem contact op voor meer informatie!”