Terug 5 december 2019

COMPETITIEWEDSTRIJD U21 KVM – GENK 3-0 11/11/2019

Deze wedstrijd begon met een lange studieronde zonder doelgevaar.

Toen na 20’ Van Hoorenbeeck zich kon doorzetten na een 1-2 beweging met Quadflieg opende hij de score. Snel daarna had Quadflieg de score kunnen verdubbelen toe hij werd afgezonderd door X Van Keilegom maar hij besloot te zwak op de doelman. Daarna verwaterde de partij terug tot Bouzian een afstandschot onschadelijk moest maken. X Van Keilegom en A Van Keilegom trapten op hun beurt ook van buiten de 16m maar hun doelpogingen werden door de bezoekende doelman gepareerd.

Zo gingen we met een minieme voorsprong de rust in.

Na de rust kopte de vrijstaande Quadflieg de eerste kans over doel en werd Zeroual gestuit door de doelman. Deze was echter kansloos toen Bosiers een bal strak tegen de touwen schoot. Na 72’ spelen kreeg Genk terecht een strafschop toen De Bie aan de noodrem trok maar de bal werd van op de stip tegen de deklat getrapt. Quadflieg besliste enkele minuten voor tijd de wedstrijd definitief toen hij in het straatje werd gestuurd door Zeroual en de uitgelopen doelman lobte.

Doelpunten: 19’ Van Hoorenbeeck, 57’ Bosiers, 87′ Quadflieg

Opstelling: Bouzian, Van Hoorenbeeck, Trova, De Bie, Boudry, Coveliers, van Keilegom X (76’ Kotsopoulos), Bosiers, Quadflieg, Zeroual en Van Keilegom A (83’ Breugelmans)