Terug 21 november 2019

BEKERWEDSTRIJD U21 KVM – ANDERLECHT 1- 4 “07/11/2019”

Anderlecht opende gedreven en scherp waardoor wij het spel ondergingen. Bouzian moest na 10’ de eerste keer de handen uit de mouwen steken op een schot van net buiten de 16m. Bij een 2de doelpoging een aantal minuten later was hij kansloos. Wij reageerden met een afstandschot van Bosiers dat door de doelman onschadelijk werd gemaakt maar deze moest zich wel gewonnen geven op een pegel van Coveliers in de bovenhoek. We hadden iets meer grip op de wedstrijd zodat er nu langs beide kanten dreiging was. Bouzian moest nog een keer alle zeilen bijzetten om een schot uit de winkelhaak te zweven maar we leken met een gelijke stand de rust in te gaan. Dat was echter zonder onze naïviteit gerekend want in de slotseconde incasseerden we na balverlies een tweede tegentreffer. Hierdoor liepen we terug achter de feiten aan.

Anderlecht liet het na de rust vrij snel na om de wedstrijd te beslissen maar op het uur straften ze wel een mistasten achteraan af. Toen ze met nog een kwartier te gaan een 4de keer scoorde was de wedstrijd gelopen. Bouzian moest nog twee poging tegenhouden om de score niet verder te laten oplopen.    Al bij al een verdiende overwinning van Anderlecht.

Doelpunten: 20’ 0-1, 25’ 1-1 Coveliers, 63’ 1-2, 76’ 1-4

Opstelling: Bouzian, Kabore (80’ Breugelmans), Trova, De Bie, Boudry, Vranckx, Zeroual, Bosiers, Van Keilegom X (75’ Kotsopoulos), Coveliers en Van Keilegom A (80’ Arbai)