Terug 24 oktober 2019

BEKERWEDSTRIJD U21 KVM – W.BEVEREN 2-2 14/10/2019

Door dat we beiden onze vorige poulefase wedstrijden hadden gewonnen en daardoor geplaatst waren voor de volgende ronde stond er enkel nog wat prestige op het spel. We opende vrij belovend want reeds in de eerste minuten hadden we de score moeten openen maar Quadflieg, Trova en Van Keilegom A verkwanselde de mogelijkheden. Ook W.Beveren stak zijn neus vroeg aan het venster. De eerste mogelijkheid werd gepareerd door Valkenaers, de tweede gemist maar bij de derde was het wel raak. Toen er even later een voorzet/schot binnendwarrelde zag de situatie er plots nog minder goed uit. Toen W.Beveren even met tien viel bediende Xander Van Keilegom de inlopende Quadflieg en deze liet deze kans niet onbenut. Daarna kabbelde de wedstrijd voort richting de rust zonder noemenswaardigheden tot A Van Keilegom een individuele actie niet bekroonde met een doelpunt.

Na de rust verscheen Reka vrij vlug alleen voor de doelman maar hij kraakte zijn schot onder druk van een tegenstander en iets later vergat W.Beveren de voorsprong te vergroten. Quadflieg tikte dan weer een niet te missen kans aan de tweede paal naast op voorzet van Zeroual. Met nog een kwartier op de klok lukte Arbai de gelijkmaker op een voorzet getrapt door Arno Van Keilegom. Enkele minuten later kon Zeroual ons op voorsprong trappen echter zijn doelpoging ging langs de verkeerde kant van de staak buiten en Paeshuyse liet een vrije kopkans onbenut.

Zo eindigde de wedstrijd op een gelijkspel.

Doelpunten: 17’ 0-1, 20’ 0-2, 29’ Quadflieg, 73’ Arbai

Opstelling: Valkenaers, Lion, Trova, De Bie (45’ Paeshuyse), Boudry, Coveliers, Zeroual, Reka (60’ Arbai), Quadflieg (86’ Hadj M’hend), Van Keilegom A, Van Keilegom X (70’ Davis)