Terug 29 augustus 2019

Mechelse voetbalspeeltuin – !!!VOLZET!!!!

!!!VOLZET!!!VOLZET!!!VOLZET!!!

Mechelse voetbalspeeltuin
Schrijf je vanaf nu in voor een plaats in de Mechelse voetbalspeeltuin. De voetbalspeeltuin is bedoeld voor jongens of meisjes die de voetbalmicrobe te pakken hebben maar nog te jong zijn om zich al aan te sluiten bij een club om echt te trainen en wedstrijden te spelen. We bieden hen een grote dosis FUN, maar hebben binnen deze speelse vormen ook al aandacht voor balgewenning en coördinatie. Het is de ideale voorbereiding om later aan te sluiten bij een voetbalclub die past bij het niveau van de speler.
Deze voetbalspeeltuin wordt sinds vorig jaar georganiseerd in samenwerking met Zennester Hombeek. Trainers van beide clubs begeleiden de spelers en er wordt afwisselend op KV Mechelen en Zennester Hombeek getraind.
Voor wie? Alle jongens en meisjes geboren in 2015 (2e kleuterklas of U5 in voetbaltaal) die interesse hebben om te voetballen. Ook spelers van 2014 (U6) die nog niet klaar of rijp zijn om al bij een club aan de slag te gaan zijn welkom.

Wanneer? Op zondag van 10u tot 11u30 – vanaf zondag 15/9. Later aansluiten is uiteraard geen enkel probleem.
Waar? Afwisselend op de terreinen Zennester Hombeek en KV Mechelen, in de winter duiken we zelfs de sporthal in.
Inschrijvingsgeld? De eerste twee sessies mag je proberen en kijken of je kind voetballen leuk vindt, wil je daarna blijven komen, dan betaal je het inschrijvingsgeld (€125).
Inschrijven? Alleen wie ingeschreven is via de inschrijvingspagina is welkom! De plaatsen zijn immers beperkt. Voor de duidelijkheid: inschrijven via de inschrijvingspagina betekent dat je twee zondagen welkom bent om te proberen en daarna beslist of je zal blijven komen. Niet vooraf ingeschreven = geen deelname!
Na inschrijving krijg je alle nodige info (kalender, benodigdheden, communicatie,…)
Inschrijvingspagina kan u HIER vinden.