Terug 25 maart 2019

Wedstrijdverslag Beloften: AFC Tubeke – YR KV Mechelen – 1-5

AFC Tubeke – YR KV Mechelen – 1-5

25/03/2019

 

Doordat de jongeren van de A-kern niet beschikbaar waren en we zelf een aantal afwezigen hadden, begonnen we met een zeer jong elftal aan deze wedstrijd. Dit hield in dat we kwetsbaarder waren maar tevens konden we ook zien hoe ver deze spelers stonden in hun ontwikkeling met het oog op volgend seizoen.

Het begin was veelbelovend want binnen het kwartier hadden we al 3x kunnen scoren: Masala kopte een bal aan de eerste paal naast, Vranckx devieerde iets later een bal voorbij de tweede paal en Savic schoot een vrije schietkans over.

De eerste tegenaanval was noemenswaardig maar de afgezonderde spits kreeg de bal niet voorbij de rustig blijvende Cloodts. Vranckx miste nog een kopkans alvorens de score te openen op aangeven van Savic. Hiermee was de ban gebroken.

Boudry draafde zijn flank af, trapte een strakke voorzet die verwerkt werd tot een eigen doelpunt en Van Keilegom zette iets later Vranckx op weg voor zijn tweede treffer.

Toch bleef het opletten voor de tegen prikken tot Van Keilegom een individuele actie omzette in een doelpunt.

Na de rust kwam het er op aan om de wedstrijd te controleren in beide speelrichtingen.
Daar slaagde we onvoldoende in omdat de meeste spelers hun niveau van de eerste helft niet terug vonden, hetgeen vooral merkbaar was bij de passing in balbezit.

Savic dikte de score nog aan op aangeven van Van Keilegom en we incasseerde nog een vermijdbaar tegendoelpunt.

Daarna bloeide de wedstrijd langzaam dood zonder noemenswaardigheden.

 

Doelpunten: 21’ Vranckx, 26’ eigen doelpunt, 28’ Vranckx, 42’ Van Keilegom, 56’ Savic en 65’ 1-5

Opstelling: Cloodts, Paeshuyse, Kaya, Augustijns, Boudry, Van Den Eynde (70’ Maesen), Vranckx (45’ Kinzumbi), Coveliers, Masala (82’ Ito), Van Keilegom en Savic

(Steve Van Tongelen/Barend De hont)