Terug 11 maart 2019

Wedstrijdverslag Beloften: YR KV Mechelen – OHL 2-1

YR KV Mechelen – OHL 2-1

11/03/2019

 

In deze wedstrijd kwam het er vooral op aan om goed om te gaan met de kwaliteiten van de tegenstander en onze eigenheid te tonen.  We slaagden daar 45’ fantastisch in.  Alles verliep zoals gehoopt enkel de afwerking kon beter.

Van Keilegom schoot een eerste mogelijkheid over het doel, wat later besloot Van Hoorenbeeck in het zijnet en kopte Vranckx aan de tweede paal naast het doel.  Toch kwamen we nog tot score voor de rust: Boudry draafde zijn flank af en trapte een gemeten voorzet op het hoofd van Van Keilegom die de bal via de onderkant van de lat in doel deponeerde.

Nog voor de rust leek Trova de score te verdubbelen maar zijn doelpunt werd afgekeurd voor voorafgaand trek- en duwwerk. Nadien verloren we onze grip op de wedstrijd omdat we niet goed omgingen met het directe spel van OHL, waarbij we heelwat akelige momenten doorstonden en incasseerden we gelukkig maar één tegentreffer die mits wat meer overtuiging vermeden kon worden.

Daarna was het evenwichtig met op en neer gaand voetbal. Uiteindelijk was Van Keilegom de gevierde held door een afvallende bal in doel te schieten maar eigenlijk verdiend iedereen een pluim voor de geleverde inspanningen.

 

Doelpunten: 36’ 1-0 Van Keilegom, 56’ 1-1, 78’ 2-1 Van Keilegom

Opstelling: Bouzian, Van Hoorenbeeck, Trova, Augustijns, Boudry (65’ Masala), De Bie,Breugelmans, Vranckx, Van Keilegom (88’ Kaya), Zeroual en Savic (82’ V D Eynden)

(Steve Van Tongelen/Barend De hont)