Terug 4 maart 2019

Wedstrijdverslag Beloften: Union – YR KV Mechelen 0-6

Union – YR KV Mechelen 0-6

04/03/2019

We wisten van ons vorige bezoek wat ons te wachten stond op het kleine speelveld en gingen daar deze keer goed mee om.  De hoge druk waarmee we startten gaf ons direct wat mogelijkheden en geloof in een goede afloop.

Onze eerste mogelijkheden lieten we onbenut, maar toen Bosiers na een steel Van Keilegom afzonderde openende deze de score.  Niet veel later bediende deze speler op zijn beurt Savic, die de score verdubbelde.

Van Hoorenbeeck kopte de bal tegen het net na een hoekschop getrapt door Bosiers en een eigen doelpunt op voorzet bepaalde de ruststand.

Na rusten kwam het er op aan om geconcentreerd te blijven maar dat lukte maar gedeeltelijk.

Vooral in de eindfase ontbrak het ons lang aan kwaliteit tot de ingevallen Ito een losgelaten bal door de doelman in doel schoot.  Even later zonderde hij Van Keilegom af die zijn tweede treffer liet optekenen.

Dat de score niet verder opliep was ook te wijten aan de doelman van Union, die meerdere doelpogingen onschadelijk maakte.

Al bij al een geslaagde opdracht!

Doelpunten: 22’ 0-1 A V Keilegom, 32’ 0-2 Savic, 35’ 0-3 V Hoorenbeeck, 39’ 0-4 eigen doelpunt, 78’ 0-5 Ito, 84’ 0-6 A V Keilegom

Opstelling: Bouzian, Van Hoorenbeeck, Kaya (58’ Vranckx), Augustijns, Boudry, Trova, Zeroual (81’ X V Keilegom), Coveliers (78’ Kinzumbi), A Van Keilegom, Bosiers en Savic (75’ Ito)

(Steve Van Tongelen/Barend De hont)