Terug 18 februari 2019

Wedstrijdverslag Beloften: YR KV Mechelen – SK Lommel 5-3

YR KV Mechelen – SK Lommel 5-3

18/02/2019

SK Lommel trad in deze wedstrijd aan met enkele gerenommeerde A-kern spelers die zich al vrij snel manifesteerden en de eerste kans afdwongen.

Wie lieten ons daardoor niet beïnvloeden en speelden een uitstekende eerste helft waarin we onszelf te weinig beloonden: Coveliers schoot een vrije kans hoog over, Zeroual geraakte niet voorbij de doelman, Van Keilegom schoot eerst tegen de paal en dan naast het doel.

Na een foute keuze bij het uitverdedigen anticipeerden we achteraan onvoldoende snel en incasseerde een te vermijden tegentreffer.
Gelukkig kon Savic ons voor de rust nog langszij schieten.

Na rusten bracht Zeroual ons op voorsprong maar lang konden we er niet van genieten: alweer werden we op de counter koud gepakt. Dit doelpunt was zwaar om te incasseren waardoor we onze grip op de wedstrijd meer verloren.

Toen we met nog een kwartier te gaan op achterstand kwamen was het alle hens aan dek. We toonden weerbaarheid en gingen op en over de tegenstander door doelpunten van Trova, Arbai en Van Hoorenbeeck.

De aanwezigen zagen een goede pot voetbal gekruid met alle nodige facetten.

Doelpunten: 36’ 0-1, 38’ 1-1 Savic, 56’ 2-1 Zeroual, 58’ 2-2, 76’ 2-3, 77’ Trova, 83’ Arbai, 85’ Van Hoorenbeeck

Opstelling: Valkenaers, Van Hoorenbeeck, Trova (72’ Breugelmans), Kaya, Corryn, De Bie, Savic, Coveliers (77’ Arbai), Van Keilegom, Zeroual en Bosiers

(Steve Van Tongelen/Barend De hont)