Terug 3 december 2018

Wedstrijdverslag Beloften: KSK Lommel – YR KV Mechelen 2-4

KSK Lommel – YR KV Mechelen 2-4

03/12/2018

 

We begonnen de wedstrijd met de wind in de rug en eisten het balbezit op. Tegen de gang van het spelbeeld in kwamen we op achterstand na een mistasten van onze doelman. We panikeerden niet en bleven geduldig verder spelen.

Tot veel doelkansen kwamen we ondanks ons overwicht niet omdat enkel Ouatarra voor dreiging kon zorgen. Uiteindelijk ontbrak telkens de eindpas. We kwamen voor de rust nog wel langszij door een strafschopdoelpunt van Bosiers.

Direct na de rust drukten we stevig door: Maesen caramboleerde een bal in doel, Ouatarra verschalkte de doelman na een persoonlijke actie en Ito schoot een bal van op 25m in de winkelhaak. Daarna daalde ons spelniveau door meerdere redenen en incasseerden we nog een tweede tegentreffer van op de stip.

Verder werden we niet meer verontrust.

Doelpunten: 10’1-0, 37’ 1-1 Bosiers, 52’ 1-2 Maesen, 55’ 1-3 Ouatarra, 64’ 1-4 Ito, 81’ 2-4

Opstelling: Bouzian, V Hoorenbeeck, Trova, Smolders, Boudry, Coveliers, Ouatarra, Zeroual, Maesen (69’ V Keilegom), Bosiers (81’ Kinzumbi) en Savic (60’ Ito)

(Steve Van Tongelen/Barend De hont)